Sommaren 2014

JA - det blir en sommar i år med!
Vi kommer att planera det digra programmet under Mars-April och kommer att meddela er så snart vi har koll på det hela (= när någon hör av sig , typ....)

"ett fossilfritt gotland 2023"

Hans har lovat att ägna all sin fritid under sommaren med att plocka fossiler i Ireviken och sedan köra dom till återvinningen! Bli en klimathjälte som Hans!
Inte nog med det så fortsätter vår sedan länge pågående elektrifiering med att endast använda såväl elgitarrer som elbas + elpiano! Jakens trumpinnar tror jag är gjorda av redigt trä men han får svara på det själv.

 
SOMMARENS SPELNINGAR 2023 

12/7 Västergarn 
19/7 Kappelshamn
26/7 Hamra
31/7 Lojsta


Mer info & biljetter!
(Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Det betyder att du som inte vill hittas på Internet som en besökare på en Smaklösakonsert, helt anonymt kan köpa en biljett vid entrén i mån av plats)

Somliga verkar ju vara väldigt lättroade!

Om du inte orkar släpa dig iväg till en spelning (eller om vi inte har några på gång) så kan du lugnt "avnjuta" eländet på

Eller så tycker du så synd om oss för att vi knappt får några spelningar så att du vill engagera oss för en spelning vid din sommarstuga på Hawaii-öarna! (Eller någon annanstans - Buttle, Burs, Borås är helt OK)
I så fall skicka ett mejl till: spelningar@smaklosa.se